Nieuwsberichten

Cliëntenstop voor clienten van Multizorg, en haar labels

Zorgverzekeraars kopen elk jaar voor een bepaald bedrag gespecialiseerde zorg in bij GGz Breburg. Dit bedrag wordt mede bepaald door hoeveelheden eerder geleverde zorg in de voorgaande jaren en de verwachting van de te leveren zorg voor komend jaar.

De hoeveelheid zorg die door Multizorg ingekocht is, blijkt ontoereikend te zijn voor de dekking van de toegenomen zorgvraag en de stijging van het aantal Multizorg verzekerden die GGz Breburg verwacht. Multizorg vergoedt deze stijging niet. GGz Breburg is daardoor tot onze grote spijt genoodzaakt om een cliëntenstop in te lassen voor cliënten die verzekerd zijn bij Multizorg, en haar labels: ONVZ, VVAA, PNOzorg, De Amersfoortse verzekeringen, Ditzo, Salland, HollandZorg, Zorgdirect, Zorg en Zekerheid.

Cliënten in acute crisis worden wel in behandeling genomen en krijgen de noodzakelijke zorg. Ook voor cliënten die reeds in behandeling zijn, geldt dat de zorg doorloopt.

Vanaf 1 januari 2018 kunt u als verzekerde weer terecht voor gespecialiseerde zorg bij GGz Breburg. Wanneer deze wachttijd te lang voor u is, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.