Nieuwsberichten

Kijk online binnen bij de professionals van GGz Breburg

Tijdens de week van Zorg en Welzijn (12 t/m 17 maart 2018) kun je online een kijkje nemen bij de professionals van GGz Breburg. Dat doen we op verschillende manieren. Klik op onderstaande afbeeldingen om naar het verhaal van de medewerker te gaan.  

Video’s op LinkedIn
Wat doet een psychiater? Op bezoek bij een leer-werk coach. Hoe cliënten de wereld over fietsen. Binnen GGz Breburg zijn er een hoop verschillende beroepen. Benieuwd naar de werkzaamheden van onze medewerkers? Volg ons op LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/ggz-breburg/).

 

  

 

 

 

 

 

Facebook take-over
Iedere dag neemt een andere medewerker ons Facebook-account over en brengt zijn of haar werkdag in beeld. Werving van nieuwe vrijwilligers, op huisbezoek, lunch in het werkcafé en nog veel meer brengen zij in beeld. Like onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/GGzBreburg) en kijk mee met onze medewerkers.

 

   
    
 

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.