Bij het Centrum Angst- en Stemmingsstoornissen behandelen we mensen die gebukt gaan onder angsten, manische en/of depressieve periodes en traumatische gebeurtenissen. Als je klachten je ernstig belemmeren in je dagelijks leven, bieden wij je specialistische zorg zodat je weer herstelt. Herstel is een persoonlijk proces, waarin je probeert om ondanks de gevolgen van je aandoening het leven weer op te pakken. Herstellen is niet altijd hetzelfde als genezen – het kan ook betekenen dat je minder last hebt van je aandoening. Daarom richten we ons niet alleen op therapie of medicatie, maar ook op het hervinden van zin en plezier in je leven. Jouw wensen en mogelijkheden staan centraal; wij zetten ons met hoofd, hart en handen voor je in.

Bewezen effectief

Het Centrum Angst- en Stemmingsstoornissen behandelt je volgens richtlijnen die hun effect in de praktijk wetenschappelijk hebben bewezen. Een behandeling duurt gemiddeld maximaal 9 maanden. Als er een diagnose is gesteld, stellen we samen met jou een behandelplan op. Hierin leggen we vast wat wij én jij gaan doen om je situatie te verbeteren. Wij geloven sterk in samenwerking, daarom betrekken we ook je familie of dierbaren graag bij je behandeling – uiteraard op een manier die jij prettig vindt. 

Aanmelden

Om bij GGz Breburg in behandeling te komen, moet je huisarts je naar ons verwijzen. Soms kan ook een medisch specialist of het sociaal wijkteam dit doen. Als we een verwijsbrief hebben ontvangen, nodigen we je uit voor een intakegesprek.