Ik was altijd heel druk

Ervaringsverhalen

“Toen zijn mijn ouders met mij naar de dokter gegaan. Die zei dat ze me bij de GGz misschien konden helpen. Mijn ouders waren erg blij dat ze hulp kregen. Toen ik een paar keer langs geweest was, zei de dokter dat ik misschien wel ADHD had. Ze gingen toen heel veel onderzoeken en ik ging er vaker heen om te praten. Uiteindelijk bleek dat ook te kloppen. Mijn ouders waren wel verdrietig, maar ook blij dat ze nu tenminste wisten wat er aan de hand was.”

“Ik krijg nu medicijnen en ik heb nog steeds gesprekken, nu met een andere vrouw. Zij vertelt mij hoe ik rustiger kan denken. Ik ben, geloof ik, nog wel steeds heel druk, bijvoorbeeld met voetballen. Maar verder ben ik wel rustiger geworden. Ik vind het een stuk leuker zoals het nu gaat. Ik haal ook betere cijfers op school en sinds kort heb ik ook goede vriendjes. En ook voor mijn vader en moeder is het veel fijner dat ik rustiger ben geworden.”

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.