Als je zorg ontvangt van GGz Breburg, betaalt jouw zorgverzekeraar, het Zorgkantoor of je gemeente de kosten hiervan. In sommige gevallen betaal je zelf ook een gedeelte, in de vorm van een eigen risico of een eigen bijdrage.

In 2019 hebben wij met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten. In dit overzicht voor het jaar 2019 zie je wie welke kosten betaalt en wat je eventueel zelf moet bijleggen.  

Financiële hulp

Gemeentes bieden vaak financiële hulp aan mensen met een laag inkomen (minimavoorzieningen of bijzondere bijstand). Als je (zorg)kosten moet maken die je niet zelf kunt betalen, kom je hier misschien voor in aanmerking. Vraag naar de voorwaarden bij je gemeente! 

Niet op tijd afzeggen kost € 40,-

Als je een afspraak bij GGz Breburg wilt verzetten of afzeggen, kun je dat tot 24 uur van tevoren doen via (het secretariaat van) je behandelaar. Als je je binnen 24 uur afmeldt, dan sturen we je daar een rekening voor van € 40,-. Dat doen we, omdat we in de tijd die voor jou was gereserveerd, niemand anders meer kunnen inplannen. Als je meerdere keren te laat een afspraak afzegt, dan kan je behandelaar besluiten de behandeling te stoppen.

Meer informatie

Vragen? Neem dan contact op met onze aanmelddienst via (088) 01 616 00 (regio Tilburg) of (088) 01 602 80 (regio Breda). Je kunt je vragen ook stellen aan je behandelaar.