Behandelportaal Karify

Een online behandeling kan een goede aanvulling zijn op de gesprekken met je behandelaar. GGz Breburg maakt gebruik van Karify om jouw online informatie en communicatie aan te bieden binnen een streng beveiligde omgeving. 

Karify geeft je de mogelijkheid om te werken aan je doelen in je eigen omgeving, op een moment dat jou uitkomt. In dit een online behandelportaal vind je opdrachten, informatie en de mogelijkheid om contact te hebben met je behandelaar. 

Hoe ziet Karify eruit?

In onderstaande video worden de basis opties van Karify uitgelegd. Zo krijg je een eerste indruk van het behandelportaal. Daarnaast kun je in het menu onder de foto doorklikken naar meer informatie over het registreren, inloggen en verschillende foutmeldingen.

Nb. Deze video geeft een indruk wat Karify is en kan. Niet alle geboden mogelijkheden in de video worden aangeboden bij GGz Breburg.

Toegankelijkheidsverklaring

Bij GGz Breburg maken we gebruik van een online platform ter ondersteuning van de behandeling en/of begeleiding aan cliënten en naasten. Dit platform dat we samen met cliënten en hulpverleners gebruiken is het cliëntportaal Karify. We willen dat ieder zonder problemen gebruik kan maken van onze online-informatie en tools. Ook onze leverancier Karify heeft hier aandacht voor. Bekijk daarvoor de toegankelijkheidsverklaring van Karify.

We zijn er ons van bewust dat we nog een aantal belangrijke verbeteringen moeten doorvoeren om goed toegankelijk te zijn voor alle mensen met een beperking. Valt je iets op waar dit voor geldt? Dan horen wij dat graag. Je kan feedback opsturen naar help@karify.com

Meer weten?

Als je vragen en/of opmerkingen hebt over je online behandeling, neem dan contact op met je behandelaar. Wil je meer weten over het online behandelportaal Karify?