PersonaCura, Topklinisch Centrum voor Persoonlijkheids- en Ontwikkelingsstoornissen bij Senioren, onderdeel van GGZ Breburg, heeft op 20 juni opnieuw het TOPGGz-keurmerk ontvangen na een reguliere hervisitatie.

Het TOPGGz-keurmerk wordt toegekend aan afdelingen die hoogspecialistische patiëntenzorg combineren met wetenschappelijk onderzoek, innovatie en structurele kennisverspreiding.

Mooie erkenning

Arjan Videler, manager behandeling PersonaCura: “We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan de uitbreiding van ons aanbod voor ouderen met persoonlijkheidsstoornissen, autisme en adhd. De verlenging van het TOP-GGZ-keurmerk is een mooie erkenning van de inzet van al onze medewerkers. Daar ben ik enorm trots op!”

PersonaCura

PersonaCura biedt hoogspecialistische diagnostiek en behandeling aan 60-plussers met een psychiatrische hulpvraag en persoonlijkheids- en/of ontwikkelingsstoornissen, zoals autisme of ADHD. Ouder worden betekent vaak omgaan met verlies van gezondheid, van naasten, van zelfstandigheid. Voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek, autisme en/of ADHD is dat een extra zware opgave. PersonaCura biedt een hoopvol perspectief.

Uitreiking

De feestelijke uitreiking vindt plaats tijdens het symposium "Ouderenpsychiatrie: je herkent alleen wat je kent" op 7 december 2023 in de LocHal in Tilburg.

Lees meer over PersonaCura, Topklinisch Centrum voor Persoonlijkheids- en Ontwikkelingsstoornissen bij Senioren.