Centrum Angst- en Stemmingsstoornissen

Behandelaanbod

Durf

'Ik durfde me niet meer te vertonen op straat. Ik schaamde me. Nu leer ik dat dat nergens voor nodig is.' Lees mijn verhaal

Centrum Angst- en Stemmingsstoornissen

Het Centrum Angst- en stemmingsstoornissen van GGz Breburg biedt specialistische (tweedelijns) behandeling aan mensen met angst en/of stemmingsklachten die hun oorsprong vinden in (een of meerdere) angst- en/of stemmingsstoornissen. In het Centrum werken psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ-psychologen, verpleegkundig specialisten, systeemtherapeuten en (sociaal psychiatrisch) verpleegkundigen samen om u zo snel mogelijk de best passende behandeling aan te bieden. Het centrum is mede vanwege zijn innoverende attitude een belangrijke opleidingsplaats voor vele disciplines.

Bekijk voor meer informatie de website www.casggzbreburg.nl.

Contact opnemen

Telefoon:  088 - 016 16 16
E-mail:  info@ggzbreburg.nl

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.