Centrum Eetstoornissen

Behandelaanbod

Boodschap

'Mijn ouders erkenden mijn eetstoornis niet. Als lerares wil ik nu de boodschap overbrengen dat je als ouder goed moet luisteren naar je kind.' Lees mijn verhaal

Centrum Eetstoornissen

Bij Centrum Eetstoornissen kunt u terecht voor de behandeling van alle vormen van eetstoornissen, zoals anorexia nervosa, boulimia nervosa en ‘Binge Eating Disorder’. Er is een breed behandelaanbod dat ambulant (individueel of in een groep), of in deeltijd wordt aangeboden. De keuze voor de juiste vorm van behandeling is maatwerk, dus toegespitst op uw unieke situatie.

Specialistisch centrum
Door de inhoudelijke samenwerking tussen de zorggroepen Volwassenen en Jeugd is kennis en ervaring op het gebied van behandeling, onderzoek en opleiding gebundeld. Veerkracht is een sleutelbegrip voor onze behandelingen. Ons aanbod is gericht op het versterken van uw eigen kracht. Dat doen we deskundig, met aandacht en doortastend. Het uitgangspunt is ambulante zorg, waarbij behandelen en begeleiden dicht bij huis, in de eigen omgeving voorop staat. Daarnaast verloopt de zorg van aanmelden tot en met nazorg gecoördineerd en de doorlooptijd is snel.

Voor wie?
Vanaf 10 jaar en ouder kun je bij Centrum Eetstoornissen terecht voor ambulante en deeltijdbehandelingen.

Bezoek de website

Contact opnemen

Telefoon:  088 - 016 16 16
E-mail:  info@ggzbreburg.nl

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.