Indigo Brabant

Indigo Brabant

Indigo  

 

 

Indigo Brabant is een dochteronderneming van GGz Breburg en onderdeel van de landelijke franchiseorganisatie Indigo.

Indigo Brabant is er voor jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Indigo Brabant is direct en dichtbij, gemakkelijk bereikbaar voor wie dat nodig heeft. We zetten ons in om cliënten de juiste zorg te bieden, binnen zo kort mogelijke tijd en op een manier die bij de cliënt past. Indigo Brabant biedt ondersteuning aan huisartsen, gemeenten, ketenpartners en andere organisaties.

Indigo Brabant biedt kortdurende behandeling, begeleiding bij chronische problematiek, cursussen en trainingen. Indigo werkt vanuit optimisme. Als je bij psychische klachten er op tijd bij bent, kun je zelf veel doen om de grip op je leven te behouden of weer te krijgen. De kracht is ons uitgangspunt, mogelijkheden staan centraal, niet problemen.

Bezoek de website van Indigo Brabant

Klik hier om naar de website van Indigo Brabant te gaan. Hier vindt u ook het cursusaanbod.

 

 

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.