Nieuws

Nieuwsberichten

Recent nieuws

 • Cognitieve gedragstherapie prima toepasbaar bij senioren met onbegrepen lichamelijke klachten

  Op 1 september 2017 verscheen in het wetenschappelijke tijdschrift 'Neuropsychiatric Disease and Treatment' een studie naar behandeling van senioren met onbegrepen lichamelijke klachten bij senioren van 60 jaar en ouderen. Dit onderzoek werd verricht door Michelle Verdurmen in het kader van haar opleiding tot klinisch psycholoog. Voor dit onderzoek werkten PersonaCura en het Centrum Lichaam, Geest & Gezondheid samen. Begeleiders waren prof. dr. Christina van der Feltz-Cornelis en dr. Arjan Videler. meer..

  Geplaatst: 12-09-2017

 • Innovatie GGz Breburg: start Beschermd Wonen ART voor jongeren en jongvolwassenen in Tilburg

  GGz Breburg start met een innovatief traject in beschermd wonen, waarbij het ART-model (Active Recovery Triad) toegepast wordt in de begeleiding van jongeren tussen 16 en 28 jaar met een psychiatrische problematiek. Voor deze groep jongeren is de stap naar zelfstandig wonen nog te groot en ook hebben zij een vraag naar begeleiding op meerdere levensdomeinen. De intensieve begeleiding, die stapsgewijs wordt afgebouwd en zo nodig ook weer tijdelijk kan worden opgebouwd, is nodig om meer regie op het eigen leven te krijgen. meer..

  Geplaatst: 15-08-2017

 • Interview met huismeester John van Gestel

  John van Gestel is al 30 jaar in dienst van GGz Breburg (en de voorlopers ervan). Jessica Maarleveld had een interview met hem. meer..

  Geplaatst: 4-08-2017

 • Jaarbeeld GGz Breburg 2016

  Het nieuwste jaarbeeld is verschenen. Dit geeft een goed, bondig en visueel overzicht van onze belangrijkste ontwikkelingen over 2016. Zo zijn we in het afgelopen jaar onder andere op zoek gegaan naar het verhaal van GGz Breburg voor de komende jaren. Hoe kunnen we, met alle veranderingen binnen de ggz, aan onze cliënten de beste specialistische zorg blijven bieden? En tegelijkertijd een fijne werkgever én samenwerkingspartner zijn? meer..

  Geplaatst: 18-07-2017

En verder...

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.