Nieuws

Nieuwsberichten

Recent nieuws

 • Jaarbeeld GGz Breburg 2016

  Het nieuwste jaarbeeld is verschenen. Dit geeft een goed, bondig en visueel overzicht van onze belangrijkste ontwikkelingen over 2016. Zo zijn we in het afgelopen jaar onder andere op zoek gegaan naar het verhaal van GGz Breburg voor de komende jaren. Hoe kunnen we, met alle veranderingen binnen de ggz, aan onze cliënten de beste specialistische zorg blijven bieden? En tegelijkertijd een fijne werkgever én samenwerkingspartner zijn? meer..

  Geplaatst: 18-07-2017

 • Vragen over Routine Outcome Monitoring (ROM)

  Zo nu en dan komen vragen binnen over het gebruik van ROM-data en het waarborgen van de privacy van cliënten. Samenvattend staat hier de informatie nog even op een rij. meer..

  Geplaatst: 7-07-2017

 • Start landelijk netwerk om roken in de ggz te ontmoedigen

  Niet roken in de psychiatrie als nieuwe norm meer..

  Geplaatst: 5-07-2017

 • Mooi item over Centrum FAMEUS in uitzending 'Samen Sterk' van SBS6 op 10 juni

  Op zaterdag 10 juni was Centrum FAMEUS (Centrum voor Herstel, Ontwikkeling en Ontplooiing) een van de items in het SBS6-programma 'Samen Sterk'. In dit tv-zorgmagazine worden praktijkvoorbeelden getoond van hoe cliënt en zorgverlener samen sterk kunnen staan.
  meer..

  Geplaatst: 12-06-2017

En verder...

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.