Nieuws

Nieuwsberichten

Recent nieuws

 • Clinical Leadership voor psychiaters

  Wil jij leiden op de inhoud en je eigen kompas? Ga mee in de beweging waarin professionals weer in the lead zijn. Psychiaters zijn trots op hun vak en geven hun werk gemiddeld een 7,4. Toch is er de laatste jaren niet alleen trots en tevredenheid. ‘Het werk is fantastisch, het gedoe eromheen verschrikkelijk’ en ‘we verliezen steeds meer de regie in de behandelkamer’, zijn veelgehoorde citaten. Time to change!
  meer..

  Geplaatst: 11-04-2018

 • Minder regelgekte in de zorg

  Minder regelgekte in de zorg in Nederland? Het kan en het werkt. GGz Breburg is partner in zorgcombinatie Crossroads. Binnen de regio West-Brabant West (WBW) werken de gemeentelijke overheid als opdrachtgever en de jeugdzorginstellingen als opdrachtnemers in vertrouwen met elkaar samen. Dit vertrouwen zorgt ervoor dat er minder regels nodig zijn. meer..

  Geplaatst: 28-03-2018

 • Facebook take-over Monique Almekinders

  Vandaag is de laatste dag van onze Facebook take-over tijdens de week van Zorg en Welzijn. Monique Almekinders is medewerker Herstel en Ervaringsdeskundigheid en geeft een kijkje in haar werkdag. meer..

  Geplaatst: 16-03-2018

 • Video waarom werken bij GGz Breburg

  Tijdens de week van Zorg en Welzijn (12 t/m 17 maart 2018) kun je online een kijkje nemen bij de professionals van GGz Breburg. In onze laatste video komen alle professionals nog een keer aan het woord en ze vertellen waarom ze werken bij GGz Breburg! meer..

  Geplaatst: 16-03-2018

En verder...

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.