Thema websites

Thema websites

Verwijzen.ggzbreburg.nl

Website voor onze verwijzers, om cliënten aan te melden.
Bezoek website

Psychiater bij GGz Breburg

Speciale tijdelijke themawebsite voor het informeren en werven van psychiaters.
Bezoek website

Breburg Academie GGz

Breburg Academie GGz staat voor een inspirerende leeromgeving waar theorie en praktijk van de geestelijke gezondheidszorg samenkomen. GGz Breburg is een erkende praktijkinstelling met een scala aan opleidingen waarvoor nauw wordt samenwerkt met verschillende opleidingsinstellingen.
Bezoek website

Centrum ADHD Jeugd Breda

Centrum ADHD Jeugd Breda is opgericht door GGz Breburg en het Amphia ziekenhuis. Door deze samenwerking kan alle nodige zorg via één loket worden aangeboden. Kinderen en jongvolwassenen met (een vermoeden van) ADHD problematiek kunnen hier terecht voor behandeling.
Bezoek website

Centrum Angst- en stemmingsstoornissen

Het Centrum Angst- en stemmingsstoornissen van GGz Breburg biedt specialistische (tweedelijns) behandeling aan mensen met angst en/of stemmingsklachten die hun oorsprong vinden in (een of meerdere) angst- en/of stemmingsstoornissen.
Bezoek website

Centrum Persoonlijkheidsstoornissen

Het Centrum Persoonlijkheidsstoornissen van GGz Breburg biedt specialistische (tweedelijns) behandeling aan mensen met een persoonlijkheidsstoornis.
Bezoek website

Centrum Werken & Leren

Voor alle mensen met een langdurende psychiatrische aandoening biedt Centrum Werken & Leren verschillende vormen van zinvolle dagbesteding en arbeid. Het centrum beschikt over dagactiviteitencentra in alle regio’s van GGz Breburg, waar bezoekers een dagstructuur kunnen opbouwen door middel van (re-)creatieve activiteiten.
Bezoek website

Centrum Eetstoornissen

Bij Centrum Eetstoornissen kun je terecht voor de behandeling van alle vormen van eetstoornissen, zoals anorexia nervosa, boulimia nervosa en ‘Binge Eating Disorder’. Er is een breed behandelaanbod dat ambulant (individueel of in een groep), in deeltijd of klinisch wordt aangeboden.
Bezoek website 

Centrum Forensische Zorg

Centrum Forensische Zorg biedt behandeling aan jeugdigen en volwassenen van 18 tot en met 70 jaar met psychiatrische stoornissen die in aanraking (dreigen te) komen met politie/justitie.
Bezoek website 

FAMEUS

FAMEUS versterkt de positie van (ex) GGZ-cliënten via vernieuwende projecten en ontwikkelt voortdurend nieuwe initiatieven. Het bijzondere van FAMEUS: er werken voornamelijk ervaringsdeskundigen. Zij zijn zelf cliënt geweest van de GGZ en zetten hun ervaringen in om de positie van andere (ex-)cliënten te verbeteren.
Bezoek website

Meer

 

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.