Vervolg thema websites

Thema websites

Topklinisch Centrum Lichaam, Geest en Gezondheid

Topklinisch Centrum Lichaam, Geest en Gezondheid biedt behandeling aan cliënten met een combinatie van lichamelijke en psychische klachten. Het kan daarbij gaan om lichamelijke, onvoldoende verklaarde klachten. Of om wel verklaarde lichamelijke klachten, in combinatie met eveneens aanwezige psychische problemen. Het centrum biedt landelijk onderzoek, diagnostiek, second opinion en behandeling. Ook kunnen huisartsen en medisch specialisten contact opnemen voor consultatie en advies.
Bezoek website

Dubbele-diagnose

VOF Dubbele-diagnose biedt behandeling voor patiënten met Dubbele Diagnose-problematiek: verslavingsproblemen in combinatie met psychiatrische problemen.
Bezoek website

Huysmuseum: 'Ruimte voor psychiatrie en beeldende kunst'

Het Huysmuseum in Etten-Leur maakt u bekend met de wereld van de psychiatrie. Haar motto is: “Ontmoetingen zijn de beste manier om vooroordelen te overwinnen”. Het totstandbrengen van die ontmoetingen is de belangrijkste taak van de medewerkers van het museum. Iedere medewerker draagt vanuit zijn expertise een steentje bij aan deze taak.
Bezoek website

Jan Wierhof

Voor Jan Wierhof in Tilburg is een website ontwikkeld waarmee iedereen wordt geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op deze locatie.
Bezoek website 

PersonaCura

Ouderen (vanaf 60+) die met persoonlijkheids- & gedragsproblemen kampen, vallen vaak tussen wal en schip. Speciaal voor hen is er het expertisecentrum ‘PersonaCura’ in Tilburg. In het centrum werken gespecialiseerde medewerkers van het Centrum Senioren van GGz Breburg samen op het gebied van diagnose en behandeling.
Bezoek website

SeneCure

Polikliniek psychiatrie voor senioren. Een kleine, slagvaardige organisatie met korte lijnen, speciaal voor senioren: deskundig advies voor de huisarts, laagdrempelig en direct toegankelijk voor de patiënt.
Bezoek website

Vrijwilligers

Een speciale website, gericht op (mogelijke) vrijwilligers of cliënten van GGz Breburg die een vrijwilliger zoeken.
Bezoek website

 

Terug

 

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.