Bij GGz Breburg bieden we je de meest actuele, bewezen effectieve behandelingen aan. Door jouw herstelproces voortdurend te volgen, weten we snel wat werkt voor jou en kunnen wij onze behandelingen blijven verbeteren. Daarom vragen we je tijdens je behandeling regelmatig om vragenlijsten in te vullen.

ROM-vragenlijsten

Vóór, tijdens en aan het eind van je behandeling vragen we je om (digitale) vragenlijsten in te vullen. Deze metingen noemen we Routine Outcome Monitoring (ROM), ze geven een goed inzicht in je klachten en je herstelproces.  ROM is in de eerste plaats een hulpmiddel voor jou en je behandelaar. Je bespreekt de resultaten van de metingen via hem/haar. Door samen naar de uitkomsten te kijken, zie je wat de voortgang van je behandeling is. Op grond daarvan bepaal je samen of je op de goede weg bent in jouw herstelproces en of de behandeling bijgestuurd moet worden.  Daarnaast zijn jouw antwoorden voor ons heel waardevol om onze behandelingen te blijven verbeteren. We gebruiken deze informatie in onherkenbare vorm en alleen voor onszelf. Niemand kan dus zien welke antwoorden van jou afkomen en we delen de informatie niet buiten GGz Breburg.

Meer informatie

Bekijk onderstaande video. Bij aanvullende vragen over ROM kun je deze stellen aan je behandelaar.

In onderstaande video wordt vanuit cliëntperspectief verteld waarom het zo belangrijk is om ROM te gebruiken in de behandeling.

Klik hier voor een folder over ROM (voor cliënten van Impact).