Jan Wierhof is een van de vele locaties van GGz Breburg. Behalve in Tilburg vindt u ons onder andere ook in Dongen, Waalwijk, Goirle, Breda en Etten-Leur. Op deze pagina vindt u informatie over de belangrijkste ontwikkelingen op deze locatie.

Ook is de mogelijkheid voor u aanwezig om vragen te stellen, opmerkingen en suggesties te plaatsen en melding te doen van –door u ervaren- overlast. Bekijk het laatste nieuws of de verslagen van het beheeroverleg.

De locatie

Jan Wierhof maakt als locatie deel uit van GGz Breburg, met jaarlijks ongeveer 11.000 cliënten in zorg/behandeling en ruim 1.800 medewerkers, meer dan 100 stagiaires en meer dan 200 vrijwilligers een grote organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Midden- en West-Brabant. Wilt u meer weten over GGz Breburg, kijk dan op www.ggzbreburg.nl

Dubbele Diagnose

Sinds 2007 werken GGz Breburg en Novadic-Kentron samen in de behandeling van cliënten met Dubbele Diagnose-problematiek. Op Jan Wierhof 4 worden cliënten behandeld die zowel verslavingsproblematiek als psychiatrische problematiek hebben. Deze afdeling heeft zes en twintig bedden. Over de behandeling van cliënten met Dubbele Diagnose, kunt u meer lezen op www.dubbele-diagnose.nl.

Logo VOF Dubbele-diagnose