Willy Garenfeld is ouderenpsychiater en psychotherapeut. Hij is binnen GGz Breburg opleider ouderenpsychiatrie. Hij is werkzaam bij de klinische setting van PersonaCura. Daarnaast is hij als docent verbonden aan diverse HBO en (post) universitaire opleidingen. Zijn bijzondere aandachtsgebieden betreffen neurodegeneratieve aandoeningen en psychofarmacologie.

Arjan Videler is psychotherapeut, GZ-psycholoog, senior wetenschappelijk onderzoeker en hoofd behandelzaken van PersonaCura. Tevens is hij hoofd behandelzaken van het Topklinisch Centrum Lichaam Geest en Gezondheid. Daarnaast is hij als scientist-practitioner verbonden aan Tilburg University, Tranzo departement, supervisor van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt) en docent in diverse opleidingen, onder andere op het gebied van psychotherapie, persoonlijkheidsonderzoek en persoonlijkheidsstoornissen bij RINO Zuid en de RINO Groep. In zijn klinisch werk en wetenschappelijk onderzoek heeft Arjan een bijzondere belangstelling voor de behandelopties bij persoonlijkheidsstoornissen, autismespectrumstoornissen en ALK (voorheen SOLK) bij ouderen.

Rosalien Wilting is werkzaam als klinisch psycholoog-psychotherapeut. Binnen PersonaCura verricht ze intakes, second opinions en individuele behandelingen. Ze is trainer in de cursussen voor partners van senioren met autismespectrumstoornissen. Daarnaast is ze docent bij diverse opleidingen en nascholingen, zoals de GZ-opleiding, in cursussen over diagnostiek en behandeling van ouderen. Ze is supervisor en leertherapeut bij de Vereniging Persoonsgerichte experiëntiële Psychotherapie. Haar bijzondere aandachtsgebieden zijn senioren met (chronische) stemmingsklachten, traumagerelateerde problematiek, persoonlijkheidsstoornissen, autismespectrumstoornissen en/of ADHD. In gesprekken vindt zij het erg belangrijk dat een cliënt zich gehoord en gezien voelt. Essentie van haar werk is voor haar luisteren en contact maken.

Karin Delescen is ouderenpsychiater en psychotherapeut. Ze werkt binnen PersonaCura als behandelaar en verricht second opinions. Haar bijzondere belangstelling betreft autismespectrumstoornissen bij ouderen en systeemtherapie.

Machteld Ouwens is klinisch psycholoog i.o., supervisor van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt), schematherapeut en senior wetenschappelijk onderzoeker. Ze werkt binnen PersonaCura als behandelaar, onder andere bij de schematherapie-groepsbehandeling. Daarnaast is zij als scientist-practitioner verbonden aan Tilburg University, departement Tranzo, en is ze als docent betrokken bij diverse (post) universitaire opleidingen.