GGz Breburg deelt haar kennis van de specialistische GGz graag met andere zorgprofessionals. Iedereen kan vrijblijvend bij ons terecht voor consultatie en advies over cliënten.

Tijdens het consultatieproces blijf jij de behandelverantwoordelijke; doorverwijzing naar de GGz is niet het doel. Consultatie is alleen bedoeld voor het beantwoorden van je vragen. Je kunt ons op verschillende manieren consulteren met concrete vragen over een specifieke patiënt:

  1. Telefonisch. Onze psychiaters hebben elke dag een telefonisch spreekuur, waar je zonder afspraak naartoe kunt bellen. Je kunt ook buiten het spreekuur bellen, dan krijg je een sociaalpsychiatrisch verpleegkundige aan de lijn.
  2. Inloopconsult bij GGz Breburg. Als we je telefonisch onvoldoende kunnen helpen, dan kun je je patiënt eenmalig doorsturen voor een inloopconsult. Na afloop koppelen we onze bevinden aan je terug.
  3. Meekijkconsult op locatie. We kunnen ook naar jou of je cliënt toekomen voor een meekijkconsult. Hierbij ben je als consultvrager ook aanwezig.

We streven ernaar een inloop- of meekijkconsult binnen 5 dagen plaats te laten vinden. Voor Centrum Jeugd zijn andere afspraken rondom consultatie, lees meer in de consultatiefolder. Hieronder vind je de contactgegevens voor consultatie.

Consultatie

Dagelijks bereikbaar tussen 9:00 en 13:00 uur:

  • Jeugd t/m 23 jaar (088) 016 62 50;
    voor consultatie Jeugd gelden aparte afspraken, zie folder.

Spreekuur psychiater dagelijks van 14:00 tot 15:00 uur:

  • Senioren vanaf 65 jaar (088) 016 00 82.
  • Combinatie verslavingsproblematiek 18-65 jaar (088) 016 00 83.

Facturatie

Iedereen kan ons consulteren. Als je bij een organisatie bent aangesloten die een overeenkomst met ons heeft, dan wordt de factuur naar deze organisatie gestuurd. Als je geen overeenkomst met ons hebt, dan ontvang je zelf een factuur per post.

Tarieven 

Hieronder vind je onze uurtarieven, ze zijn vrijgesteld van BTW

Uurtarieven consultatie 

Telefonisch consult  Psychiater/ Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) € 120,-
(Een kwartier kost dus € 30,-)

 Inloopconsult

 Psychiater/ Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)  € 120,-

 Meekijkconsult

Psychiater  € 150,-** 
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)  € 100,-**

** Bij het meekijkconsult worden ook reiskosten berekend. Een overzicht hiervan kun je opvragen bij het zorgsecretariaat Volwassenen.

Meer informatie 

Heb je vragen? Neem dan contact op met het zorgsecretariaat Volwassenen: (088) 016 16 16.