We zijn trots op onze strategische koers, waarin één krachtige wens centraal staat: we willen dat jij je leven de baas blijft. We beloven je dat we samen de weg zoeken naar herstel. Uitdagingen die je boven het hoofd zijn gegroeid, brengen we terug naar stappen die je wél aankunt. Samen werken we aan behapbare doelen, die (opnieuw) betekenis geven aan je leven en je helpen in je herstel. Zo verandert je psychische kwetsbaarheid van ‘te groot om te overzien’ in ‘klein genoeg om mee te leven’.

Van te groot naar klein genoeg

We functioneren allemaal het best als we grip hebben op ons leven. Je leven de baas blijven – dat slaat dus zeker niet alleen op het herstelproces van onze cliënten, maar bijvoorbeeld ook op de werkdruk die onze medewerkers soms ervaren, of op de bureaucratie waaronder we als organisatie gebukt gaan. Al deze uitdagingen zijn voor ons even belangrijk.

Deze vijf pijlers ondersteunen onze strategische koers: 

  1. We vinden het heel belangrijk dat je je welkom voelt – als cliënt, als naaste én als medewerker of netwerkpartner. Daar zetten we ons met hart en ziel voor in.

  2. Jíj staat bij ons centraal – niet je diagnose. We investeren in je gezondheid, zoeken naar wat wél kan en helpen je om zin te geven aan je leven.

  3. We geloven sterk in eigen regie voor iedereen, in jezelf kunnen zijn en de mogelijkheid hebben om eigen keuzes te maken.

  4. Samen bereiken we meer. Door onze kennis te delen, creëren we kansen voor cliënten en hun naasten, medewerkers, onze organisatie en de samenleving.

  5. Mensen maken het verschil. We willen dat iedereen die met ons werkt, maximaal tot zijn recht komt.

Meer informatie

Bekijk hier onze themapagina rondom onze strategische koers.