We zijn trots op onze missie, waarin één krachtige wens centraal staat: we willen dat jij je leven de baas blijft. We beloven je dat we samen de weg zoeken naar herstel. Uitdagingen die je boven het hoofd zijn gegroeid, brengen we terug naar stappen die je wél aankunt. Samen werken we aan behapbare doelen, die (opnieuw) betekenis geven aan je leven en je helpen in je herstel. Zo verandert je psychische kwetsbaarheid van ‘te groot om te overzien’ in ‘klein genoeg om mee te leven’.

Van te groot naar klein genoeg

We functioneren allemaal het best als we grip hebben op ons leven. Je leven de baas blijven – dat slaat dus zeker niet alleen op het herstelproces van onze cliënten, maar bijvoorbeeld ook op de werkdruk die onze medewerkers soms ervaren, of op de bureaucratie waaronder we als organisatie gebukt gaan. Al deze uitdagingen zijn voor ons even belangrijk.

Samen het sterkst in mentale gezondheid

Om onze missie te behalen, stellen we regelmatig onze strategische koers bij. In 2021 lanceerden we onze huidige koers: Samen het sterkst in mentale gezondheid. We gaan voor een nieuw model van cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt als mogelijk: 'Samen het sterkst in mentale gezondheid' dichtbij zijn of haar naasten en dichtbij onze samenwerkingspartners. Wie zich tot GGz Breburg wendt, is niet alleen cliënt maar een compleet mens. We zoeken samen naar het juiste antwoord op hun vraag, passend bij hun unieke verhaal en behoefte. Dat hoeft niet altijd een behandeling binnen GGz Breburg te zijn. We delen onze expertise met onze samenwerkingspartners zodat we samen meer mensen met mentale problemen kunnen helpen. Samen het sterkst in mentale gezondheid, noemen we dat. Hiervoor richten we ons op de volgende pijlers:  

  1. We zien de mens: Wie zich tot GGz Breburg wendt is niet alleen cliënt, maar een compleet mens.
  2. Samen: Met de cliënt, diens naasten, verwijzers, maar ook met andere zorgpartijen in de wijk.
  3. Dichtbij: Herstellen doe je bij voorkeur thuis, met de mensen die belangrijk voor je zijn.

Klik hier voor meer informatie over onze strategische koers >