GGz Breburg als werkgever

Werk & opleiding

 Deskundig       GGz Breburg biedt de best passende specialistische behandeling en ondersteuning, waarmee mensen met een psychiatrisch probleem het leven de baas blijven. GGz Breburg vindt het daarom belangrijk om te investeren in haar medewerkers en daagt hen uit te dagen tot verdere ontwikkeling. De Breburg Academie GGz biedt een inspirerende leeromgeving waar theorie en praktijk van de geestelijke gezondheidszorg samenkomen.
 Aandacht   GGz Breburg heeft aandacht voor efficiëntie binnen de zorg en ondersteuning. Hierdoor kan GGz Breburg beter en kleinschaliger (be)handelen.
 Doortastend   GGz Breburg zoekt doortastend naar oplossingen en maakt de belofte waar; 'het leven de baas blijven'. Binnen GGz Breburg is er een aanspreekcultuur, waar cliënten en medewerkers worden aangesproken op hun verantwoordelijkheid.

 

 

 

 

Website feedback

Wij bedanken u voor de tijd die u neemt om ons van feedback te voorzien. Door uw hulp kunnen wij deze website nog beter op uw behoeften afstemmen.

Was de informatie op deze pagina waardevol?
We horen graag uw motivatie voor bovenstaande keuze. Indien wij u mogen benaderen voor verdere toelichting, laat dan ook uw e-mailadres achter.