Indigo Brabant gaat van dochteronderneming van GGz Breburg naar onderdeel van GGz Breburg. GGz Breburg en het voormalige Indigo Brabant bewegen komend jaar letterlijk dichter naar cliënten, verwijzers en partners in het sociaal domein toe. Met de inrichting van negen zogenaamde Mentale Gezondheidscentra in Midden- en West-Brabant gaan zij voor een wijkgerichte en vraaggerichte aanpak. Hiermee brengen zij hun expertise op het gebied van geestelijke gezondheidszorg naar voren en kan sneller de juiste zorg worden ingezet. Bovendien wordt de zorg meer samen met de cliënt, zijn naasten en andere partijen vormgegeven.

Maak kennis met GGz Breburg

Indigo Brabant helpt mensen met psychische problemen door heel Nederland (Basis GGZ). GGz Breburg is een specialistische ggz-zorgaanbieder (sGGZ) voor complexe psychische problematiek in de regio Midden- en West-Brabant. Doordat Indigo Brabant nu opgaat in GGz Breburg, kunnen we belangrijke stappen zetten in het verkorten van wachttijden en het tijdig bieden van de juiste zorg. 

Mentaal Gezondheidscentrum

Het voormalig Indigo Brabant en GGz Breburg slaan de handen ineen voor de oprichting van negen zogenaamde Mentale Gezondheidscentra in Midden- en West-Brabant. Maar hoe ziet zorg in zo'n Mentaal Gezondheidscentrum er precies uit? Op onze centrumpagina Mentaal Gezondheidscentrum leggen we het aan je uit.